All jobs

Business Development Representative (SaaS) - Dutch speaking

Sales
United Arab Emirates, Dubai
Loes Leeuwenkamp
Corporate Recruiter - EMEA/APAC
Apply now

Bij Sana Commerce zetten we ons in voor een inclusieve werkomgeving en erkennen we dat ons diverse personeelsbestand een van onze sterkste punten is.  

Momenteel zijn we het sales team in een van de meest bezochte plaatsen ter wereld aan het uitbreiden: Dubai. Het motto van Dubai: 'If you think it, it shall be done. Het hoogste gebrouw ter wereld? Check. Skiën in de woestijn? Check. Eilanden in de vorm van de hele wereld? Check! Je hebt de kans om van Dubai je permanente thuis te maken. Of je nu wilt relaxen aan het strand van Jumeirah met een drankje na het werk of wilt genieten van een van de enorme winkelcentra of een van de vele exotische markten, Dubai heeft voor elk wat wils.

Jouw rol:
Je bent verantwoordelijk voor het meest cruciale onderdeel van ons complexe sales cyclus. Je zoekt, vindt, target, genereert en kwalificeert leads (zowel warm als koud) gebaseerd op inbound en outbound marketingcampagnes. Je zal leren om sales kansen te spotten en om de perfecte bedrijven en contactpersonen te vinden. 
Naast het ontwikkelen van jouw consultancy en social selling vaardigheden, zal je je eigen pijplijn creëren door relaties op te bouwen met jouw propects en onze partners. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig aan de slag te gaan! Je komt terecht in een internationaal team en hebt regelmatig contact met jouw collega's in Rotterdam, Manchester, Medellin, Perth en New York City. Onze doorgroeimogelijkheden zijn breed en liggen volledig in jouw handen. 

Jouw taken:

 • Het ontwikkelen van nieuwe sales kansen door het vinden van smart leads, social selling en innoverende outbound marketing;
 • Opvolgen van inbound leads op de verschillende kanalen: email, chat, telefoon, website, online artikelen, events en sociale media;
 • Jij identificeert key decision makers en achterhaalt het budget wanneer je in gesprek bent met potentiele klanten;
 • Het bouwen en cultiveren van partnerrelaties;
 • Online consultancy calls met meerdere beslissingsmakers van propects en partners;
 • Houden van online demonstraties van de Sana software. Waar nodig doe je dit samen met onze e-commerce consultants;
 • Zorgen dat ons CRM altijd up-to-date is;
 • Je sluit deals!

Wat wij bieden

 • Persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een sterke ambitie en wil om te groeien, en vinden daarom dat jij ook de kans moet krijgen om te groeien. We hechten veel waarde aan learning & development voor al onze medewerkers. Van ‘learning on the job’ tot training en coaching.
 • Onboarding en buddy programma. Starten bij een nieuwe werkgever is leuk, maar natuurlijk ook spannend. Daarom willen we dat jij je snel thuis voelt in onze organisatie. Hoe we dat doen? We hebben een algemene onboarding en je wordt gekoppeld aan jouw eigen buddy waar je terecht kunt met al je vragen. Daarnaast krijg je ook nog een specifieke onboarding voor jouw rol en functie binnen ons bedrijf.
 • Ondernemerschap. Als snelgroeiende internationale scale-up die software verkoopt, staat ondernemerschap bij ons centraal. Wij moedigen onze medewerkers daarom aan om met nieuwe initiatieven en ideeën te komen. We houden ervan om met elkaar samen te werken naar succes. Dat betekent experimenteren: you win some, you lose some. Maar ook jouw collega’s challengen op de huidige markt, verwachtingen van onze klanten en jouw eigen kritische blik. Per kwartaal werken we aan ambitieuze teamdoelstellingen, dat betekent bijvoorbeeld het werken aan side projects om de groei van de organisatie te bevorderen.
 • Health & wellbeing. Wij geloven dat iedere medewerker op zijn of haar best moet kunnen zijn. Dus daar helpen we graag een handje bij, zowel fysiek als mentaal. We bieden verschillende workshops die gericht zijn op health & wellbeing.
 • Word onderdeel van een internationaal software bedrijf met een 50% year-over-year growth. Je betreedt de wereld van e-commerce en de snelgroeiende SaaS-tech-space. Beide werelden bieden eindeloze mogelijkheden: leer van de laatste technologische trends, werk samen met partners in het ecosysteem om best-in-class oplossingen te leveren, help (traditionele) klanten om hun digitale transformatie te stimuleren.
 • Leuke extra’s: Wil je meer over weten? Check dan onze employee guide!

Jouw profiel:

 • Opleiding: je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond;
 • Echte team-player: je levert een positieve bijdrage aan het team waarin mensen van elkaar leren en elkaar helpen met hun ervaring;
 • Productkennis: je bent in staat snel de ins & outs van een softwareproduct te begrijpen;
 • Sales ervaring: affiniteit met social- and consultative selling;
 • Niet bang om buiten jouw comfort zone te stappen;
 • Energiek en resultaat/succes gedreven;
 • Nieuwsgierig zijn, we geloven dat je altijd kunt leren;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je bent woonachtig in Dubai of bent bereid om naar Dubai te verhuizen.

Over ons
Het begon allemaal in 2007 met een pizza en een plan.  

Op een avond in Rotterdam kwamen vijf mensen bij elkaar onder het genot van een pizza. Ze waren toen al druk bezig B2C-bedrijven te helpen groeien met e-commerce. Maar ze zagen ook dat er nog geen e-commerceplatform was dat echt tegemoetkwam aan de eisen van B2B-bedrijven. Geen enkel platform maakte gebruik van de logica en gegevens die het bedrijf al had opgebouwd. Vervelend genoeg was de enige oplossing om alles te dupliceren.  

Dus, met de pizza in de hand, besloten ze om hier wat aan te doen en een uniek B2B-e-commerceplatform te ontwerpen. Ze gingen terug naar de basis en onderzochten welke systemen B2B-bedrijven nodig hadden om hun bedrijf te runnen. In het middelpunt vonden ze het ERP-systeem. Wat nou als…? Wat nou als we niet beginnen met de webshop, maar met het bestaande ERP-systeem van het bedrijf? Wat nou als we hun ERP omtoveren tot de motor die de webshops aandrijft?  

En zo was Sana Commerce geboren. 

Onze kernwaarden
Wat betekent het om onderdeel te zijn van het Sana Team? Dat wordt duidelijk uit onze kernwaarden – het zijn onze meest belangrijke overtuigingen waar wij naar zoeken in nieuwe collega’s en de basis van onze bedrijfscultuur. Ze begeleiden ons in het maken van onze beslissingen en ze definiëren de persoonlijkheid van onze organisatie.

 • Ondernemend. Sana Commerce is ontstaan omdat een paar mensen een goed idee hadden en dat tot leven brachten. Diezelfde ondernemende mindset heerst nog steeds binnen ons bedrijf en daarom blijven we elk jaar groeien en bloeien. 
 • Resultaatgericht. Er is geen ontkennen aan: bij Sana Commerce zijn we vrij ambitieus. We stellen uitdagende doelen en doen er alles aan om ze te bereiken. Maar resultaatgericht zijn is meer dan alleen KPI’s. Het gaat om het creëren van toegevoegde waarde, het aanpakken van uitdagingen en het ondersteunen van onze collega's bij het bereiken van hun doelen. 
 • Klantgerichtheid. In 2030 willen we 10.000 actieve klanten hebben bij Sana Commerce. Dat is niet makkelijk, maar we hebben wel een duidelijk doel voor ogen. We zijn bezig voor de lange termijn. We geloven altijd in ons product, in onze belofte en in onze mensen – in goede én in slechte tijden. 
 • Teamspeler. We houden van samenwerken, van elkaar leren en successen vieren. Bij Sana Commerce wil iedereen graag collega’s helpen. Successen zijn altijd een teamprestatie. 
 • Leergierig. Medewerkers van Sana Commerce zullen je altijd vertellen wanneer ze iets weten, en wanneer niet. Als ze iets niet weten zullen ze hun best doen om erachter te komen. Ze zijn constant op zoek naar verbetering en dagen zichzelf uit om meer te leren. 

Let new adventures begin!

Application Procedure

Applying procedure
Online Assessment &
Recruiter Interview

With the assessment, we’re measuring your learning agility. Did we click? Then our recruiters would love to get to know you better.

Applying procedure
Hiring Manager
Interview

Meet your future manager and ask them anything about the role you’re applying for, about Sana Commerce and the culture.

Applying procedure
Business Case

It’s based on real scenarios and information — you need to prepare a business case. This is done to assess the love for your future role and your skills. One of your future team members will also join this meeting.

Applying procedure
Final Interview with MT-member

We close our hiring process by introducing you to a member of our management team.