All jobs

Business Development Representative (SaaS) - Dutch Speaking

Sales
United Arab Emirates, Dubai
Mick Dubelaar
Apply now

Momenteel zijn we het sales team in een van de meest bezochte plaatsen ter wereld aan het uitbreiden: Dubai. Het motto van Dubai: 'If you think it, it shall be done. Het hoogste gebrouw ter wereld? Check. Skiën in de woestijn? Check. Eilanden in de vorm van de hele wereld? Check! Je hebt de kans om van Dubai je permanente thuis te maken. Of je nu wilt relaxen aan het strand van Jumeirah met een drankje na het werk of wilt genieten van een van de enorme winkelcentra of een van de vele exotische markten, Dubai heeft voor elk wat wils.

Jouw rol:
Je bent verantwoordelijk voor het meest cruciale onderdeel van ons complexe sales cyclus. Je zoekt, vindt, target, genereert en kwalificeert leads (zowel warm als koud) gebaseerd op inbound en outbound marketingcampagnes. Je zal leren om sales kansen te spotten en om de perfecte bedrijven en contactpersonen te vinden. 
Naast het ontwikkelen van jouw consultancy en social selling vaardigheden, zal je je eigen pijplijn creëren door relaties op te bouwen met jouw propects en onze partners. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig aan de slag te gaan! Je komt terecht in een internationaal team en hebt regelmatig contact met jouw collega's in Rotterdam, Manchester, Medellin, Perth en New York City. Onze doorgroeimogelijkheden zijn breed en liggen volledig in jouw handen. 

Jouw taken:

 • Het ontwikkelen van nieuwe sales kansen door het vinden van smart leads, social selling en innoverende outbound marketing;
 • Opvolgen van inbound leads op de verschillende kanalen: email, chat, telefoon, website, online artikelen, events en sociale media;
 • Jij identificeert key decision makers en achterhaalt het budget wanneer je in gesprek bent met potentiele klanten;
 • Het bouwen en cultiveren van partnerrelaties;
 • Online consultancy calls met meerdere beslissingsmakers van propects en partners;
 • Houden van online demonstraties van de Sana software. Waar nodig doe je dit samen met onze e-commerce consultants;
 • Zorgen dat ons CRM altijd up-to-date is;
 • Je sluit deals!

Wat wij bieden

 • Persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een sterke ambitie en wil om te groeien, en vinden daarom dat jij ook de kans moet krijgen om te groeien. We hechten veel waarde aan learning & development voor al onze medewerkers. Van ‘learning on the job’ tot training en coaching.
 • Onboarding en buddy programma. Starten bij een nieuwe werkgever is leuk, maar natuurlijk ook spannend. Daarom willen we dat jij je snel thuis voelt in onze organisatie. Hoe we dat doen? We hebben een algemene onboarding en je wordt gekoppeld aan jouw eigen buddy waar je terecht kunt met al je vragen. Daarnaast krijg je ook nog een specifieke onboarding voor jouw rol en functie binnen ons bedrijf.
 • Ondernemerschap. Als snelgroeiende internationale scale-up die software verkoopt, staat ondernemerschap bij ons centraal. Wij moedigen onze medewerkers daarom aan om met nieuwe initiatieven en ideeën te komen. We houden ervan om met elkaar samen te werken naar succes. Dat betekent experimenteren: you win some, you lose some. Maar ook jouw collega’s challengen op de huidige markt, verwachtingen van onze klanten en jouw eigen kritische blik. Per kwartaal werken we aan ambitieuze teamdoelstellingen, dat betekent bijvoorbeeld het werken aan side projects om de groei van de organisatie te bevorderen.
 • Health & wellbeing. Wij geloven dat iedere medewerker op zijn of haar best moet kunnen zijn. Dus daar helpen we graag een handje bij, zowel fysiek als mentaal. We bieden verschillende workshops die gericht zijn op health & wellbeing.
 • Word onderdeel van een internationaal software bedrijf met een 50% year-over-year growth. Je betreedt de wereld van e-commerce en de snelgroeiende SaaS-tech-space. Beide werelden bieden eindeloze mogelijkheden: leer van de laatste technologische trends, werk samen met partners in het ecosysteem om best-in-class oplossingen te leveren, help (traditionele) klanten om hun digitale transformatie te stimuleren.
 • Leuke extra’s: Wil je meer over weten? Check dan onze employee guide!

Let new adventures begin!

Applying Procedure

Applying procedure
Online Assessment &
Phone Interview

With the assessment, we’re measuring your learning agility. Did we click? Then our recruiters would love to get to know you better.

Applying procedure
Hiring Manager
Interview

Meet your future manager and ask them anything about the role you’re applying for, about Sana Commerce and the culture.

Applying procedure
Business Case

It’s based on real scenarios and information — you need to prepare a business case. This is done to assess the love for your future role and your skills. One of your future team members will also join this meeting.

Applying procedure
Final Interview with MT-member

We close our hiring process by introducing you to a member of our management team.