All jobs

Customer Success Manager (SaaS) - Dutch speaking

Customer Success
United Arab Emirates, Dubai
Loes Leeuwenkamp
Corporate Recruiter - EMEA/APAC
Apply now

Bij Sana Commerce zetten we ons in voor een inclusieve werkomgeving en erkennen we dat ons diverse personeelsbestand een van onze sterkste punten is. 

Jouw rol

Klantgerichtheid is een van onze topprioriteiten voor de komende jaren en om dit doel te bereiken hebben we jou aan boord nodig!

Je belangrijkste taak is om waarde te creëren voor jouw klanten en zorg je voor een positieve customer experience. Dit doe je niet alleen, je doet dit samen met onze productexperts, consultants en technische ondersteuningsspecialisten binnen jouw regio maar, ook met collega’s van kantoren buiten jouw regio. Je zal direct aan de Regio Directeur rapporteren, daarnaast werk je samen met een wereldwijd, leuk en divers team van Customer Success collega’s.

Als Customer Success Manager:

 • Ben je verantwoordelijk voor jouw eigen accounts en zorg je voor hun succes;
 • Zorg je ervoor dat je diepgewortelde relaties opbouwt en onderhoud met jouw klanten;
 • Tref je proactief maatregelen tegen geïdentificeerde risico’s om zo de retentie van de klant te verhogen;
 • Adviseer je klanten over hoe onze oplossing hen kan helpen bij het bereiken van hun doelstellingen;
 • Optimaliseer je de commerciële resultaten van jouw accounts;
 • Ben je de ambassadeur voor jouw klanten in de interne organisatie.

Wat onze medewerkers zeggen

‘’ Ik geniet van het feit dat ik binnen deze functie meerdere petten kan dragen; hoewel er aspecten van Customer Succes zijn die meer vastliggen, vind ik het geweldig dat in onze rol bij Sana Commerce geen twee dagen precies hetzelfde zijn. Je weet nooit aan welke belangrijke en onverwachte puzzel je met je collega's gaat werken om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen" Max Tiley – Customer Success Manager – EMEA

Wat wij bieden

 • Persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven dat, naarmate ons bedrijf groeit, onze mensen de tools beschikbaar hebben om met ons mee te groeien. We vinden het belangrijk dat er leer- en ontwikkelingsmogelijkheden voor al onze medewerkers zijn. Van learning on the job tot training en coaching, wij bieden het allemaal. 
 • Onboarding en buddy programma. Starten bij een nieuwe werkgever is leuk, maar ook spannend. We vinden het belangtrijk dat jij je snel thuis voelt. Hoe we dat doen? We hebben een algemene onboarding en je wordt gekoppeld aan jouw eigen buddy. Daarnaast krijg je ook nog een specifieke onboarding voor jouw rol en functie binnen ons bedrijf.
 • Ondernemende omgeving. Wij zijn een snelgroeiende internationale SaaS scale-up. Wij moedigen onze medewerkers daarom aan om met nieuwe initiatieven en ideeën te komen. We bereiken graag dingen samen als een team.
 • Werk 3 weken vanuit waar je maar wilt: Wij geloven dat flexibiliteit op de werkplek creativiteit stimuleert, de productiviteit verbetert en leergierigheid aanmoedigt. Om die redenen bieden wij jou de mogelijkheid om drie weken te werken vanaf een locatie die jij graag wilt. Buiten kantoor en je eigen thuiswerkplek om.
 • Gezondheid en welzijn: Wij geloven dat iedere medewerker op zijn of haar best moet kunnen zijn. Wij voorzien je van de dagelijkste vitaminen met vers fruit op kantoor. Daarnaast bieden we verschillende workshops die gericht zijn op health & wellbeing.

Jouw profiel

 • Minimaal 2 jaar ervaring in Customer Success, Account Management of Relatiebeheer;
 • Klantgerichte mindset;
 • Minimaal een bachelorsdiploma;
 • Uitstekende communicatieve en luistervaardigheden;
 • Je spreekt vloeiend Engels, op (near) native niveau. Elke andere Europese taal: Nederlands, Frans, Italiaans, Duits, Deens of Zweeds op (B2+) niveau is een pluspunt.

Twijfel je of je aan alle eisen voldoet? Neem dan contact op met de recruiter die verantwoordelijk is voor deze functie.  

Over ons

Het begon allemaal in 2007 met een pizza en een plan.  

Op een avond in Rotterdam kwamen vijf mensen bij elkaar onder het genot van een pizza. Ze waren toen al druk bezig B2C-bedrijven te helpen groeien met e-commerce. Maar ze zagen ook dat er nog geen e-commerceplatform was dat echt tegemoetkwam aan de eisen van B2B-bedrijven. Geen enkel platform maakte gebruik van de logica en gegevens die het bedrijf al had opgebouwd. Vervelend genoeg was de enige oplossing om alles te dupliceren.  

Dus, met de pizza in de hand, besloten ze om hier wat aan te doen en een uniek B2B-e-commerceplatform te ontwerpen. Ze gingen terug naar de basis en onderzochten welke systemen B2B-bedrijven nodig hadden om hun bedrijf te runnen. In het middelpunt vonden ze het ERP-systeem. Wat nou als…? Wat nou als we niet beginnen met de webshop, maar met het bestaande ERP-systeem van het bedrijf? Wat nou als we hun ERP omtoveren tot de motor die de webshops aandrijft?  

En zo was Sana Commerce geboren. 

Onze kernwaarden

Wat betekent het om onderdeel te zijn van het Sana Team? Dat wordt duidelijk uit onze kernwaarden – het zijn onze meest belangrijke overtuigingen waar wij naar zoeken in nieuwe collega’s en de basis van onze bedrijfscultuur. Ze begeleiden ons in het maken van onze beslissingen en ze definiëren de persoonlijkheid van onze organisatie.

 • Ondernemend. Sana Commerce is ontstaan omdat een paar mensen een goed idee hadden en dat tot leven brachten. Diezelfde ondernemende mindset heerst nog steeds binnen ons bedrijf en daarom blijven we elk jaar groeien en bloeien;
 • Resultaatgericht. Er is geen ontkennen aan: bij Sana Commerce zijn we vrij ambitieus. We stellen uitdagende doelen en doen er alles aan om ze te bereiken. Maar resultaatgericht zijn is meer dan alleen KPI’s. Het gaat om het creëren van toegevoegde waarde, het aanpakken van uitdagingen en het ondersteunen van onze collega's bij het bereiken van hun doelen;
 • Klantgericht. We zijn bezig voor de lange termijn. We geloven altijd in ons product, in onze belofte en in onze mensen – in goede én in slechte tijden;
 • Teamspeler. We houden van samenwerken, van elkaar leren en successen vieren. Bij Sana Commerce wil iedereen graag collega’s helpen. Successen zijn altijd een teamprestatie;
 • Leergierig. Medewerkers van Sana Commerce zullen je altijd vertellen wanneer ze iets weten, en wanneer niet. Als ze iets niet weten zullen ze hun best doen om erachter te komen. Ze zijn constant op zoek naar verbetering en dagen zichzelf uit om meer te leren.

Let new adventures begin!

Application Procedure

Applying procedure
Online Assessment &
Recruiter Interview

With the assessment, we’re measuring your learning agility. Did we click? Then our recruiters would love to get to know you better.

Applying procedure
Hiring Manager
Interview

Meet your future manager and ask them anything about the role you’re applying for, about Sana Commerce and the culture.

Applying procedure
Business Case

It’s based on real scenarios and information — you need to prepare a business case. This is done to assess the love for your future role and your skills. One of your future team members will also join this meeting.

Applying procedure
Final Interview with MT-member

We close our hiring process by introducing you to a member of our management team.