All jobs

Junior HR Assistant

Human Resources
Netherlands, Rotterdam
Shaunny Veldhuis
Recruitment Manager
Apply now

Jouw rol
Als Junior HR Assistant zorg jij samen met het HR team dat onze mensen hun best self kunnen zijn en succesvol kunnen zijn in hun werk. Samen met onze HR Assistant zijn jullie de go-to personen voor het beantwoorden van HR-vragen van (internationale) collega's. We hebben kantoren wereldwijd, waardoor je regelmatig in contact bent met collega’s uit Manchester, New York, Dubai, Medellin, Perth en München.

Daarnaast ben je op dagelijkse basis bezig om ons HR team te ondersteunen. Van het verwerken van mutaties tot het opstellen van contracten – het komt allemaal voorbij. Het is een belangrijke taak om dit perfect op orde te hebben, omdat het directe impact heeft op onze medewerkers.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Ondersteunen van de HR Assistant bij het verwerken van diverse (internationale) mutaties (in dienst, uit dienst, functiewijziging, absentie, salariswijzigingen) en de daar aan gekoppelde processen opvolgen;
 • In samenwerking met het HR team zorgen voor een goede employee life cycle (denk daarbij: helpen bij de onboarding, ondersteunen bij het maken van trainingmateriaal, meedenken bij diverse HR-projecten);
 • Ondersteunen van de HR Assistant bij het opstellen van verschillende (arbeids)overeenkomsten en andere documentatie gerelateerd aan in-, door- en uitstroom van medewerkers;
 • Samen met de HR Assistant ben je de vraagbaak voor alle eerstelijns HR vragen vanuit medewerkers wereldwijd.

Wat wij bieden

 • Persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een sterke ambitie en wil om te groeien, , en vinden daarom dat jij ook de kans moet krijgen om te groeien. We hechten veel waarde aan learning & development voor al onze medewerkers. Van ‘learning on the job’ tot training en coaching.
 • Onboarding en buddy programma. Starten bij een nieuwe werkgever is leuk, maar natuurlijk ook spannend. Daarom willen we dat jij je snel thuis voelt in onze organisatie. Hoe we dat doen? We hebben een algemene onboarding en je wordt gekoppeld aan jouw eigen buddy waar je terecht kunt met al je vragen. Daarnaast krijg je ook nog een specifieke onboarding voor jouw rol en functie binnen ons bedrijf.
 • Ondernemerschap. Als snelgroeiende internationale scale-up die software verkoopt, staat ondernemerschap bij ons centraal. Wij moedigen onze medewerkers daarom aan om met nieuwe initiatieven en ideeën te komen. We houden ervan om met elkaar samen te werken naar succes.
 • Health & wellbeing. Wij geloven dat iedere medewerker op zijn of haar best moet kunnen zijn. Dus daar helpen we graag een handje bij, zowel fysiek als mentaal. Wij voorzien je van de dagelijkste vitaminen met vers fruit op kantoor. Daarnaast bieden we wekelijkse bootcampsessies en verschillende workshops die gericht zijn op health & wellbeing.
 • Leuke extra’s: We bieden flexibele werktijden, vrijdagmiddagborrels in onze eigen bar (om de maand zijn dit themaborrels inclusief diner), tafeltennis, sportdag, jaarlijkse wintersport, tosti lunches en nog veel meer. Wil je hier meer over weten? Check dan onze employee guide!

Jouw profiel

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Affiniteit met HR;
 • Uitstekende communicatie vaardigheden.  Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Je kan doelgericht communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie;
 • Gestructureerde, georganiseerde en proactieve werkhouding;
 • Je bent mens- en servicegericht en je vindt het leuk om mensen te helpen;
 • Je hebt aandacht voor details en gaat secuur te werk.

Over ons
Het begon allemaal in 2007 met een pizza en een plan.  

Op een avond in Rotterdam kwamen vijf mensen bij elkaar onder het genot van een pizza. Ze waren toen al druk bezig B2C-bedrijven te helpen groeien met e-commerce. Maar ze zagen ook dat er nog geen e-commerceplatform was dat echt tegemoetkwam aan de eisen van B2B-bedrijven. Geen enkel platform maakte gebruik van de logica en gegevens die het bedrijf al had opgebouwd. Vervelend genoeg was de enige oplossing om alles te dupliceren.  

Dus, met de pizza in de hand, besloten ze om hier wat aan te doen en een uniek B2B-e-commerceplatform te ontwerpen. Ze gingen terug naar de basis en onderzochten welke systemen B2B-bedrijven nodig hadden om hun bedrijf te runnen. In het middelpunt vonden ze het ERP-systeem. Wat nou als…? Wat nou als we niet beginnen met de webshop, maar met het bestaande ERP-systeem van het bedrijf? Wat nou als we hun ERP omtoveren tot de motor die de webshops aandrijft?  

En zo was Sana Commerce geboren.  

Onze kernwaarden
Wat betekent het om onderdeel te zijn van het Sana Team? Dat wordt duidelijk uit onze kernwaarden – het zijn onze meest belangrijke overtuigingen waar wij naar zoeken in nieuwe collega’s en de basis van onze bedrijfscultuur. Ze begeleiden ons in het maken van onze beslissingen en ze definiëren de persoonlijkheid van onze organisatie.

 • Ondernemend. Ons bedrijf is ontstaan omdat een paar mensen een goed idee hadden en dat tot leven brachten. Diezelfde ondernemersgeest heerst nog steeds binnen ons bedrijf en daarom blijven we elk jaar groeien en bloeien.
 • Resultaatgericht. Er is geen ontkennen aan: bij Sana zijn we vrij ambitieus. We stellen uitdagende doelen en doen er alles aan om ze te bereiken. Maar resultaatgericht zijn, is meer dan alleen KPI’s. Het gaat om het creëren van toegevoegde waarde, het aanpakken van uitdagingen en het ondersteunen van onze collega's bij het bereiken van hun doelen.
 • Commitment. In 2030 willen we 10.000 actieve klanten hebben bij Sana. Dat is niet gemakkelijk, maar we hebben wel een duidelijke stip op de horizon. We zijn bezig voor de lange termijn. We geloven altijd in ons product, in onze belofte en in onze mensen – in goede én in slechte tijden.
 • Team spirit. We houden van samenwerken, van elkaar leren en successen vieren. Bij Sana wil iedereen graag collega’s helpen. Successen zijn altijd een teamprestatie.
 • Leergierig. Medewerkers van Sana Commerce zullen je altijd vertellen wanneer ze iets weten, en wanneer niet. Als ze iets niet weten zullen ze hun best doen om erachter te komen. Ze zijn constant op zoek naar verbetering en dagen zichzelf uit om meer te leren.

Let new adventures begin!

Applying Procedure

Applying procedure
Online Assessment &
Recruiter Interview

With the assessment, we’re measuring your learning agility. Did we click? Then our recruiters would love to get to know you better.

Applying procedure
Hiring Manager
Interview

Meet your future manager and ask them anything about the role you’re applying for, about Sana Commerce and the culture.

Applying procedure
Business Case

It’s based on real scenarios and information — you need to prepare a business case. This is done to assess the love for your future role and your skills. One of your future team members will also join this meeting.

Applying procedure
Final Interview with MT-member

We close our hiring process by introducing you to a member of our management team.