All jobs

Office Assistant

Facility Management
Netherlands, Rotterdam
Shaunny Veldhuis
Head of Global Recruitment - Global
Apply now

Bij Sana Commerce zetten we ons in voor een inclusieve werkomgeving en erkennen we dat ons diverse personeelsbestand een van onze sterkste punten is.   

Jouw rol

Als Office Assistant ben jij onmisbaar voor het Global Management Team. Je zorgt dat je ze altijd net een stap voor bent, hebt de agenda’s volledig onder controle en kan goed bepalen wat prioriteit heeft voor het MT. Door het internationale karakter van onze organisatie, draai jij je hand niet om voor de verschillende tijdzones waarin het MT actief is. Jij weet alles tot in de puntjes te organiseren en coördineren en voelt goed aan wat er nodig is.

 • Complex agendabeheer: je beheert, organiseert en bewaakt 5 MT agenda’s (verdeeld over verschillende tijdzones);
 • Verzorgen van reizen, boeken van hotels, plaatsen van reserveringen bij restaurants;
 • Organiseren van (online) interne evenementen (inclusief het verzorgen van de locaties);
 • Plannen, coördineren en structureren van het “Scaling-Up” meeting rhythm;
 • Verzorgen van originele attenties voor medewerkers, klanten en partners;
 • Nauwe samenwerking met de andere Management Assitant, Facility Management, HR en de regionale teams.

Wat wij bieden

 • Persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een sterke ambitie en wil om te groeien, , en vinden daarom dat jij ook de kans moet krijgen om te groeien. We hechten veel waarde aan learning & development voor al onze medewerkers. Van ‘learning on the job’ tot training en coaching.  

 • Onboarding en buddy programma. Starten bij een nieuwe werkgever is leuk, maar natuurlijk ook spannend. Daarom willen we dat jij je snel thuis voelt in onze organisatie. Hoe we dat doen? We hebben een algemene onboarding en je wordt gekoppeld aan jouw eigen buddy waar je terecht kunt met al je vragen. Daarnaast krijg je ook nog een specifieke onboarding voor jouw rol en functie binnen ons bedrijf.  

 • Ondernemerschap. Als snelgroeiende internationale scale-up die software verkoopt, staat ondernemerschap bij ons centraal. Wij moedigen onze medewerkers daarom aan om met nieuwe initiatieven en ideeën te komen. We houden ervan om met elkaar samen te werken naar succes. 

 • Health & wellbeing. Wij geloven dat iedere medewerker op zijn of haar best moet kunnen zijn. Dus daar helpen we graag een handje bij, zowel fysiek als mentaal. Wij voorzien je van de dagelijkste vitaminen met vers fruit op kantoor. Daarnaast bieden we sportsessies en verschillende workshops die gericht zijn op health & wellbeing. 

 • Leuke extra’s: We bieden flexibele werktijden, flexibele werkplek (kantoor/thuis), vrijdagmiddagborrels in onze eigen bar (om de maand zijn dit themaborrels inclusief diner), mogelijkheid om te ontspannen in onze game room, tosti lunches en nog veel meer. Wil je hier meer over weten? Check dan onze employee guide

Jouw profiel

 • Minimaal een afgeronde mbo 4-opleiding als (Directie-)secretaresse, Management Assistant, Schoevers of vergelijkbaar;
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke positie (inclusief complex agendabeheer);
 • Integriteit staat bij jou hoog in het vaandel en je voelt belangrijke ontwikkelingen in de organisatie aan;
 • Ieder detail klopt altijd en je kan goed het overzicht bewaren in een dynamische omgeving;
 • Je bent het MT altijd een stap voor;
 • Je gaat gestructureerd en zelfstandig aan de slag;
 • Communiceren en organiseren kan je als geen ander;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Over ons

Het begon allemaal in 2007 met een pizza en een plan.   
 
Op een avond in Rotterdam kwamen vijf mensen bij elkaar onder het genot van een pizza. Ze waren toen al druk bezig B2C-bedrijven te helpen groeien met e-commerce. Maar ze zagen ook dat er nog geen e-commerceplatform was dat echt tegemoetkwam aan de eisen van B2B-bedrijven. Geen enkel platform maakte gebruik van de logica en gegevens die het bedrijf al had opgebouwd. Vervelend genoeg was de enige oplossing om alles te dupliceren.   

Dus, met de pizza in de hand, besloten ze om hier wat aan te doen en een uniek B2B-e-commerceplatform te ontwerpen. Ze gingen terug naar de basis en onderzochten welke systemen B2B-bedrijven nodig hadden om hun bedrijf te runnen. In het middelpunt vonden ze het ERP-systeem. Wat nou als…? Wat nou als we niet beginnen met de webshop, maar met het bestaande ERP-systeem van het bedrijf? Wat nou als we hun ERP omtoveren tot de motor die de webshops aandrijft?   
 
En zo was Sana Commerce geboren.   

Onze kernwaarden 

Wat betekent het om onderdeel te zijn van het Sana Team? Dat wordt duidelijk uit onze kernwaarden – het zijn onze meest belangrijke overtuigingen waar wij naar zoeken in nieuwe collega’s en de basis van onze bedrijfscultuur. Ze begeleiden ons in het maken van onze beslissingen en ze definiëren de persoonlijkheid van onze organisatie. 

 • Ondernemend. Sana Commerce is ontstaan omdat een paar mensen een goed idee hadden en dat tot leven brachten. Diezelfde ondernemende mindset heerst nog steeds binnen ons bedrijf en daarom blijven we elk jaar groeien en bloeien.  

 • Resultaatgericht. Er is geen ontkennen aan: bij Sana Commerce zijn we vrij ambitieus. We stellen uitdagende doelen en doen er alles aan om ze te bereiken. Maar resultaatgericht zijn is meer dan alleen KPI’s. Het gaat om het creëren van toegevoegde waarde, het aanpakken van uitdagingen en het ondersteunen van onze collega's bij het bereiken van hun doelen.  

 • Toegewijd. We zijn bezig voor de lange termijn. We geloven altijd in ons product, in onze belofte en in onze mensen – in goede én in slechte tijden.  

 • Teamspeler. We houden van samenwerken, van elkaar leren en successen vieren. Bij Sana Commerce wil iedereen graag collega’s helpen. Successen zijn altijd een teamprestatie.  

 • Leergierig. Medewerkers van Sana Commerce zullen je altijd vertellen wanneer ze iets weten, en wanneer niet. Als ze iets niet weten zullen ze hun best doen om erachter te komen. Ze zijn constant op zoek naar verbetering en dagen zichzelf uit om meer te leren. 

Let new adventures begin!

Application Procedure

Applying procedure
Online Assessment &
Recruiter Interview

With the assessment, we’re measuring your learning agility. Did we click? Then our recruiters would love to get to know you better.

Applying procedure
Hiring Manager
Interview

Meet your future manager and ask them anything about the role you’re applying for, about Sana Commerce and the culture.

Applying procedure
Business Case

It’s based on real scenarios and information — you need to prepare a business case. This is done to assess the love for your future role and your skills. One of your future team members will also join this meeting.

Applying procedure
Final Interview with MT-member

We close our hiring process by introducing you to a member of our management team.