All jobs

Sales Executive (SaaS) - Dutch speaking

Sales
United Arab Emirates, Dubai
Anjali Jainandunsing
Corporate Recruiter
Apply now

Bij Sana Commerce zetten we ons in voor een inclusieve werkomgeving en erkennen we dat ons diverse personeelsbestand een van onze sterkste punten is.  

Momenteel zijn we het sales team in een van de meest bezochte plaatsen ter wereld aan het uitbreiden: Dubai. Het motto van Dubai: 'If you think it, it shall be done. Het hoogste gebrouw ter wereld? Check. Skiën in de woestijn? Check. Eilanden in de vorm van de hele wereld? Check! Je hebt de kans om van Dubai je permanente thuis te maken. Of je nu wilt relaxen aan het strand van Jumeirah met een drankje na het werk of wilt genieten van een van de enorme winkelcentra of een van de vele exotische markten, Dubai heeft voor elk wat wils.

Jouw rol

Als Sales Executive bij Sana Commerce ben je verantwoordelijk voor het vinden en winnen van nieuwe klanten. Dit kan via een directe eindklantbenadering of via een samenwerking met een onze partners – jij weet wat er nodig is om nieuwe business te ontwikkelen. Sales binnen dit segment vraagt om maatwerk: je moet onze b2b e-commerce-oplossing kunnen presenteren, maar moet ook kunnen toelichten op welke manieren onze oplossing kan worden aangepast aan de exacte behoeften van onze klanten. Hoe je dit kan bereiken? Door samen te werken met onze professionals in marketing, business development en presales.

Tijdens de sales cycle heb je een adviserende verkoopbenadering waarmee je nieuwe klanten kunt identificeren en langdurige relaties kunt opbouwen. Deze relaties zijn cruciaal, aangezien de gemiddelde sales cycle tussen de 3 en 6 maanden duurt. Om succesvol te zijn in deze rol zijn we op zoek naar iemand die out of the box kan denken, sterke overtuigingsvaardigheden heeft en afstemming zoekt tussen interne en externe stakeholders die bij een project betrokken zijn.

Je komt terecht in een internationaal team en hebt regelmatig contact met jouw collega's in Manchester, München, Medellín, Perth en New York. Onze doorgroeimogelijkheden zijn breed en liggen volledig in jouw handen.

Jouw taken:

 • Genereren van new business – je hebt dagelijks contact met potentiële klanten;
 • Ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van strategische sales plannen om onze sales doelstellingen te kunnen behalen;
 • Signaleren van relevante marktontwikkelingen en deze vertalen naar concrete acties;
 • Opvolgen van leads van onze ERP-partners, ons marketingteam en ons BDR-team;
 • Presentatie van de Sana e-commerce software in online demo's
 • Nieuwe samenwerkingen met partners opbouwen en relaties beheren met onze bestaande partners;
 • Samenwerken met onze e-commerce consultants en onze partners om de behoeften van onze klanten te vertalen naar een productoplossing op maat;
 • Bijwonen van events;
 • Deals sluiten!

Wat wij bieden

 • Persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een sterke ambitie en wil om te groeien, , en vinden daarom dat jij ook de kans moet krijgen om te groeien. We hechten veel waarde aan learning & development voor al onze medewerkers. Van ‘learning on the job’ tot training en coaching.
 • Onboarding en buddy programma. Starten bij een nieuwe werkgever is leuk, maar natuurlijk ook spannend. Daarom willen we dat jij je snel thuis voelt in onze organisatie. Hoe we dat doen? We hebben een algemene onboarding en je wordt gekoppeld aan jouw eigen buddy waar je terecht kunt met al je vragen. Daarnaast krijg je ook nog een specifieke onboarding voor jouw rol en functie binnen ons bedrijf.
 • Ondernemerschap. Als snelgroeiende internationale scale-up die software verkoopt, staat ondernemerschap bij ons centraal. Wij moedigen onze medewerkers daarom aan om met nieuwe initiatieven en ideeën te komen. We houden ervan om met elkaar samen te werken naar succes.
 • Word onderdeel van een internationaal software bedrijf met een 50% year-over-year growth. Je betreedt de wereld van e-commerce en de snelgroeiende SaaS-tech-space. Beide werelden bieden eindeloze mogelijkheden: leer van de laatste technologische trends, werk samen met partners in het ecosysteem om best-in-class oplossingen te leveren, help (traditionele) klanten om hun digitale transformatie te stimuleren.
 • Health & wellbeing. Wij geloven dat iedere medewerker op zijn of haar best moet kunnen zijn. Dus daar helpen we graag een handje bij, zowel fysiek als mentaal. Wij voorzien je van bootcampsessies en verschillende workshops die gericht zijn op health & wellbeing.

Jouw profiel

 • Opleiding: je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond;
 • 2-5 jaar ervaring met het succesvol verkopen van (SaaS) software;
 • Echte team-player: je levert een positieve bijdrage aan het team waarin mensen van elkaar leren en elkaar helpen met hun ervaring;
 • Productkennis: je bent in staat snel de ins en outs van een softwareproduct te begrijpen;
 • Affiniteit met social- and consultative selling;
 • Kennis en ervaring met de Winning by Design verkoop systematiek is een pre
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;

Over ons

Het begon allemaal in 2007 met een pizza en een plan.  

Op een avond in Rotterdam kwamen vijf mensen bij elkaar onder het genot van een pizza. Ze waren toen al druk bezig B2C-bedrijven te helpen groeien met e-commerce. Maar ze zagen ook dat er nog geen e-commerceplatform was dat echt tegemoetkwam aan de eisen van B2B-bedrijven. Geen enkel platform maakte gebruik van de logica en gegevens die het bedrijf al had opgebouwd. Vervelend genoeg was de enige oplossing om alles te dupliceren.  

Dus, met de pizza in de hand, besloten ze om hier wat aan te doen en een uniek B2B-e-commerceplatform te ontwerpen. Ze gingen terug naar de basis en onderzochten welke systemen B2B-bedrijven nodig hadden om hun bedrijf te runnen. In het middelpunt vonden ze het ERP-systeem. Wat nou als…? Wat nou als we niet beginnen met de webshop, maar met het bestaande ERP-systeem van het bedrijf? Wat nou als we hun ERP omtoveren tot de motor die de webshops aandrijft?  

En zo was Sana Commerce geboren. 

Onze kernwaarden

Wat betekent het om onderdeel te zijn van het Sana Team? Dat wordt duidelijk uit onze kernwaarden – het zijn onze meest belangrijke overtuigingen waar wij naar zoeken in nieuwe collega’s en de basis van onze bedrijfscultuur. Ze begeleiden ons in het maken van onze beslissingen en ze definiëren de persoonlijkheid van onze organisatie.

 • Ondernemend. Sana Commerce is ontstaan omdat een paar mensen een goed idee hadden en dat tot leven brachten. Diezelfde ondernemende mindset heerst nog steeds binnen ons bedrijf en daarom blijven we elk jaar groeien en bloeien. 
 • Resultaatgericht. Er is geen ontkennen aan: bij Sana Commerce zijn we vrij ambitieus. We stellen uitdagende doelen en doen er alles aan om ze te bereiken. Maar resultaatgericht zijn is meer dan alleen KPI’s. Het gaat om het creëren van toegevoegde waarde, het aanpakken van uitdagingen en het ondersteunen van onze collega's bij het bereiken van hun doelen. 
 • Toegewijd. In 2030 willen we 10.000 actieve klanten hebben bij Sana Commerce. Dat is niet makkelijk, maar we hebben wel een duidelijk doel voor ogen. We zijn bezig voor de lange termijn. We geloven altijd in ons product, in onze belofte en in onze mensen – in goede én in slechte tijden. 
 • Teamspeler. We houden van samenwerken, van elkaar leren en successen vieren. Bij Sana Commerce wil iedereen graag collega’s helpen. Successen zijn altijd een teamprestatie. 
 • Leergierig. Medewerkers van Sana Commerce zullen je altijd vertellen wanneer ze iets weten, en wanneer niet. Als ze iets niet weten zullen ze hun best doen om erachter te komen. Ze zijn constant op zoek naar verbetering en dagen zichzelf uit om meer te leren. 

 

Let new adventures begin!

Application Procedure

Applying procedure
Online Assessment &
Recruiter Interview

With the assessment, we’re measuring your learning agility. Did we click? Then our recruiters would love to get to know you better.

Applying procedure
Hiring Manager
Interview

Meet your future manager and ask them anything about the role you’re applying for, about Sana Commerce and the culture.

Applying procedure
Business Case

It’s based on real scenarios and information — you need to prepare a business case. This is done to assess the love for your future role and your skills. One of your future team members will also join this meeting.

Applying procedure
Final Interview with MT-member

We close our hiring process by introducing you to a member of our management team.